روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم
سرخط خبرها

تاکید امیرعبداللهیان بر خطوط قرمز ایران در مذاکرات وین | لاوروف: همواره از مواضع ایران در وین حمایت کرده‌ایم

  • کد خبر: ۱۰۰۳۱۲
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۹
تاکید امیرعبداللهیان بر خطوط قرمز ایران در مذاکرات وین | لاوروف: همواره از مواضع ایران در وین حمایت کرده‌ایم
وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی امروز با لاوروف تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات وین از خطوط قرمز خود عدول نخواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز (جمعه) ششم اسفند ماه تلفنی با «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه گفت‌وگو کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این گفت‌وگو با اشاره به مذاکرات لغو تحریم‌ها در وین و بررسی آخرین تحولات مربوط به مذاکرات تصریح کرد: در مذاکرات از خطوط قرمز خود عدول نخواهیم کرد.

به گزارش فارس، دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران از روز سه‌شنبه ۱۹ بهمن ماه و بعد از تنفسی ۱۱ روزه برای مشورت هیأت‌ها با پایتخت‌هایشان با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) در پایتخت اتریش از سر گرفته شد و از آن زمان تاکنون در سطوح و فرمت‌های مختلف در حال برگزاری است. البته علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران چهارشنبه شب چهارم اسفند ماه در چارچوب ترددهای معمول در جریان گفت‌وگوها، در سفری کوتاه راهی تهران شد، ولی هیأت کارشناسی ایران در وین حضور دارند و به رایزنی‌ها ادامه می‌دهند. 

تأکید بر خروج امن ایرانیان مقیم اوکراین از این کشور

 امیرعبداللهیان همچنین با اشاره به تحولات در اوکراین و حضور شهروندان ایرانی در این کشور، ضمن ابراز امیدواری در حل و فصل بحران از طریق سیاسی اعلام کرد: در تلاش هستیم تا شهروندان ایرانی را از طریق کشورهای همسایه اوکراین به جمهوری اسلامی ایران بازگردانیم.

 وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تأمین امنیت و سلامت شهروندان ایرانی ساکن در اوکراین را اولویت جدی کشورمان خواند و افزود: انتظار داریم تا شرایط برای خروج امن آنها فراهم شود.

گفتنی است امیرعبداللهیان همچنین امروز با همتای مجارستانی خود تلفنی گفت‌وگو کرد و خواستار ارائه تسهیلات از سوی مجارستان برای خروج اتباع ایرانی از طریق مرز این کشور با اوکراین شد.

لزوم توقف صدور قطعنامه در شورای امنیت علیه جنبش انصارالله

امیرعبداللهیان در بخش دیگری از این گفت‌وگوی تلفنی به بحران یمن نیز پرداخت و گفت: در مونیخ به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد تأکید کردیم که نقش دبیرکل در حل و فصل سیاسی بحران یمن مورد توجه است.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به صدور پیش نویس قطعنامه در شورای امنیت علیه جنبش انصارالله و اقدام نادرست در تروریستی خواندن این جنبش، این اقدام را مخرب خواند و بر لزوم توقف این قطعنامه تأکید کرد و افزود: یمن متعلق به همه یمنی‌هاست و راه حل آن در گفت‌وگوهای یمنی- یمنی است.

همواره از مواضع ایران در وین حمایت کرده‌ایم/ انتقاد از رویکرد غرب در قبال بحران اوکراین

 سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه نیز در این گفت‌وگوی ضمن تأکید بر همکاری روسیه با ایران، خاطرنشان کرد: ما همواره از مواضع ایران در وین حمایت کرده‌ایم و با دوستان ایرانی خود در وین همکاری خوبی داریم و همچنان نیز این همکاری را ادامه خواهیم داد.

وزیر امور خارجه روسیه همچنین ضمن تشریح مواضع مسکو در قبال بحران اوکراین، از رویکرد کشورهای غربی انتقاد کرد و اطمینان داد که روسیه به حفظ جان مردم و شهروندان کشورهای خارجی و از جمله ایران اهتمام جدی دارد. 

وی همچنین مواضع مسکو در قبال بحران یمن را نیز تشریح کرد.

لازم به ذکر است علیرضا حقیقیان دستیار وزیر و مدیرکل اوراسیای وزارت خارجه نیز دیروز (پنجشنبه) پنجم اسفند با «لوان جاگاریان» سفیر روسیه در تهران دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

گفتنی وزرای خارجه ایران و روسیه ۲۵ بهمن ماه نیز تلفنی گفت‌وگو کردند و وزیر خارجه روسیه در تماس تلفنی با همتای ایرانی از ابتکارات و رویکرد سازنده ایران در مذاکرات وین تقدیر کرد. امیرعبداللهیان در آن گفت‌وگو در خصوص بحران اوکراین به حضور بیش از پنج هزار دانشجو و هموطنان ایرانی در اوکراین اشاره و خاطرنشان کرده بود: جمهوری اسلامی ایران با حساسیت روند تحولات در این‌ منطقه را دنبال می‌کند و ضمن درک دیدگاه ها و نگرانی‌های روسیه از دخالت‌های خارجی، ابراز امیدواری کرد وضعیت جاری از طریق مسالمت آمیز و تعامل سازنده با پیگیری رویکرد دیپلماسی بین طرفین حل و فصل شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->